Fruktsallad med melon, kiwi och hallon 4 portioner 450 g honungsmelon, urkärnad, skalad och skuren i bitar 2 kiwifrukter, skalade och skivade 350 g färska eller djupfrysta hallon 2 msk strösötningsmedel |
1. Blanda melon och kiwi
2. Lägg hallonen i en sil och passera dem till en puré. Smaksätt purén med sötningsmedel.
3. Varva frukt och sås, portionera upp i cocktailglas eller skålar.
Tips: Servera gärna detta med en klick äkta vaniljglass.
Frysta hallon passar bra här eftersom de avger mer vätska när de passeras sedan de har tinat.
Hittade det här receptet på FRIDAs hemsida, funderar på att ge de som en kul grej till min kille på alla hjärtans dag :) Men jag tror jag ska skippa sötningsmedlet och trixa lite själv med den där, kanske ta nån jordgubbe som garnering oxå? För det har vi.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar