onsdag 6 februari 2008

Britney.

Britney förd till sjukhus
Tidigt imorse fördes Britney Spears från sitt hus i ambulans. En polisman har berättat att popstjärnan fördes bort för att "få hjälp".
Enligt uppgifter har det i flera dagar funnits planer på att föra Britney till sjukhuset. I hennes hem sa hennes psykiater att hon skulle till sjukhuset, varpå stjärnan svarade "Är någonting fel?", skriver TMZ. Hon gjorde inget motstånd, utan fixade varm choklad och väntade på ambulanspersonalen som placerade henne på båren.
Britney ska, enligt uppgifter, inte ha sovit sen i lördags.

http://www.frida.se/page.php?id=164


Brit i hysteriskt anfall

"Du vill ligga med min pojkvän"
Karusellen kring Britney Spears fortsätter. Nu är sångerskan helt hysterisk och anklagar sin mamma för att ha haft sex med Brittans pojkvän.
Det var igår som Britney Spears återigen blev omhändertagen och intagen på sjukhus. Nu rasar stjärnan mot sin mamma Lynne, och anklagar henne för att ha haft sex med Brittans pojkvän.
– Den enda anledningen till att mamma har tagit in mig på sjukhus är för att hon vill vara ensam med min pojkvän! Hon vill ligga med min pojkvän! ska Britney ha skrikit.
Under sitt hysteriska anfall avslöjade inte Britney om hon syftade på exet Kevin Federline eller nuvarande pojkvännen Adnan Ghalib.
Vem hon än menade står det klart att Brittan mår allt annat än bra. Nu har läkarna klassat henne som ”GD”, gravely disabled (ungefär: gravt psykiskt sjuk), vilket innebär att personen inte klarar av vardagliga saker som att äta mat, ta på sig kläder eller ta hand om hemmet.

http://www.frida.se/page.php?id=167




Seriöst, det är fan synd om henne.
Inte konstigt att de måste ta in henne och
att hon får nå bryt som alla förföljer henne.
Fattar inte hur alla världskändisar står ut.
Kan inte få en enda ledig stund för sig själv nästan.
Tänk dig själv, vaknar en morgon, går ut på altanen
lite lätt klätt, utan smink och mirgon rock.
på mindre än några sekunder börjar det blixtra överallt
och hela världen kan se en när man vill ha en lugn stund.
Tycker helt klart synd om Britney, det är pressen,
media som har gjort att hon har blivigt helt sinnesrubbad.

Inga kommentarer: